Kaavin palvelutalo Vehkakoti Coronarialle

Coronaria Hoitoketju Oy osti 30.11.2015 lähes 20 vuotta Koillis-Savossa Kaavissa toimineen palvelukoti Vehkakodin. Yrityskaupan yhteydessä palvelukoti vaihtaa nimekseen Coronaria Vehkakoti Oy.

Vehkakoti on kehitysvammaisten, vammautuneiden ja mielenterveyskuntoutujien ympärivuorokautista, tehostettua asumis-, kuntoutus- ja hoivapalvelua tarjoava kodinomainen 16 asukkaan yksikkö. Lisäksi samassa pihapiirissä toimii myös niin sanottua kevyesti tuettua asumispalvelua tarjoava Vehkakodin tukiasunto Punapaula, jossa on kahdeksan asumispaikkaa.

Yrityskauppa ei vaikuta nykyiseen henkilöstöön ja näin ollen kokenut ja erittäin ammattitaitoinen henkilökunta jatkaa samassa osoitteessa laadukkaiden palveluiden tarjoamista jatkossakin.

–  Vehkakodin vakiintunut ja erittäin monipuolinen toiminta antaa hyvän pohjan jatkaa aktiivista toimintaa, kertoo Coronaria Hoitoketju Oy:n hoivapalveluiden liiketoimintajohtaja Arto Lamberg. Coronaria Vehkakoti Oy:n lisäksi yhtiöllämme on Suomessa lukuisia muitakin asumis- ja hoivapalveluita tarjoavia yksiköitä ja kaikissa samat toteutuvat samat arvot toiminnan laadun ja asiakastyytyväisyyden takaamiseksi. Meille on tärkeää tarjota kodinomainen ja mielekäs arki kaikille asiakkaillemme.

Curanda Terveyspalvelut Oy siirtyi Attendolle

AWD-Findais yhteistyössä AWD:n kanssa oli mukana järjestämässä 30. yrityskaupaa, kun kun Curanda Terveyspalvelut Oy:n koko osakekannan siirtyi Attendolle. Curandan hammaslääkäriasemat (3) toimivat Turussa ja Helsingissä. Hammaslääkäreitä ja muuta henkilöstöä on yhteensä 49, jotka jatkavat vanhoina työntekijöinä.

Attendon yksityisten hammasklinikoiden määrä nousee kaupan myötä 18 toimipisteeseen.

– Toimintamme on laajentunut reilusti 25 toimintavuoden aikana. Nojaaminen vahvempiin tukijalkoihin antaa mahdollisuuden kehittää palveluja edelleen, yhtiön perustanut Juha Lindgren kertoo.

– Curanda on arvostettu asiakkaiden keskuudessa ja tavoitteemme on jatkaa korkealaatuisten palvelujen tarjoamista Matteus Salonen Attendosta kertoo.